WELKOM BIJ AGAMEN.NL

Deze site is een initiatief van:

Cliff de Laat
Kamiel Hamers
Michel Machielsen (gepensioneerd reptielenhouder)

Wij zijn goede vrienden die elkaar door de terrarium hobby hebben leren kennen. Het delen van onze ervaringen met het houden van reptielen vinden wij erg belangrijk om zo de kennis over sommige soorten en het houden daarvan te vergroten. Dit heeft geleid tot deze website.
Cliff houdt de varanen en een aantal uromastyx soorten in zijn collectie.
Kamiel heeft de meeste uromastyx soorten in zijn collectie evenals de en leguanen en de Smaug giganteus.

Voor wie interesse heeft, stellen we ons hieronder voor:

      

Wij willen Esther de Laat bedanken voor het technisch mogelijk maken van deze website.

Let op: niets van deze site mag gekopieŽrd, gepubliceerd of elders gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van de initiatiefnemers van deze site. Ook foto's mogen niet worden gedownload of op enige andere manier worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de initiatiefnemers van deze site.


Stichting Herpetofauna

Deze stichting is in het leven geroepen om de diergroepen die onder de herpetofauna vallen zoals; Reptielen en amfibieŽn evenals hun biotopen te beschermen via kleinschalige conservatieprojecten.
Via deze weg willen wij (Cliff, Michel en Kamiel) laten weten dat alle steun welkom is. Dus laten we niet alleen genieten van onze hobby thuis, maar ook structureel iets bijdragen aan het behoud van reptielen en amfibieŽn in het wild.

Kijk voor meer informatie op: www.stichtingherpetofauna.com